WLVS

One fan online sets the scene nicely: "There is real rock in Russia... There's a massive injustice in this country when you consider what [aging, irrelevant] bands do get considered as 'rock's representatives.' Take WLVS; surely they could fill entire stadia! Their music is so full of energy - and professionalism, too. It's a crying shame that so many rock groups in Russia get less recognition than they deserve."

WLVS define themselves with a single adjective: "loud." The line-up of WLVS is equally straightforward: Aleksandr, Kirill, and Maks. Surnames are irrelevant. There's no time for tedious details amid high tempos and ear-splitting volume levels. For all this zeal, however, disappointment - it seems - is something of a miserable norm: "We've some very bad news. Our tour was cancelled because our visas were denied. We tried three times to make things happen, but every time we failed. We did everything we could to make our dream come true. Nonetheless, it all fell apart for reasons beyond our control."

=

А, ну если про музыкальные корни, то Киря — то вобще старый рокер, он переиграл в доброй половине самарский «рок групп» в начале своей блистательной карьеры, потом пошел в металл и прокачивал карданные умения в группе «One My Thriller». Потом я его прибрал к рукам и мы начали играть вдвоем как «DeafDeaf», снимать клипы в снегу и прочей хуйней заниматься. Я кстати свою карьеру начинал в школьном бойз-бэнде под названием «The Dunkies», мы тогда вдохновлялись группой «The Hives». Нас было так же пятеро и я так же махал ногами у микрофонной стойки, как их вокалист. Потом, когда мы поняли что в рамках 4-х струн и одного дисторшна сыграли все что могли, откатали прощальный легендарный тур и приказали долго жить. Взяли Саню на гитару, причем мы сразу знали что возьмем именно его, одним из главных факторов стало то что у него есть борода, а ни у меня, ни у Кирилла нет. А в группе должен быть чувак с бородой! А потом мы вобще узнали что он из Мирного и тогда мы поняли окончательно что сделали правильный выбор. Саня в свою очередь играет мрак и жир в группе «Io Apreo», до этого, как и полагается, переиграв в паре-тройке дурацких безызвестных групп

Audio

WLVS – Fearless Mothers
WLVS – To Ashes
WLVS – Konura
WLVS – Plen (Prison)
WLVS – Me, a Guitar, and a Suit (Rubl')
WLVS – The Believer